donderdag 28 maart 2013

De eerste sponsoren zijn binnen!

26 maart 2013

Om mij te kwalificeren voor de loop van de Nacht van de Vluchteling ben ik natuurlijk veel sponsoren nodig, mijn voorlopige streefbedrag is 250,– en daarna wil ik het bedrag telkens proberen te verdubbelen.

Gisteren ging ik echt even anderhalf uur achter mijn pc zitten om alleen maar mailtjes te sturen naar vrienden, bekenden en mensen die in een van mijn netwerken zitten en dat zijn er best wel veel.

Ik verzond aan hen onderstaande bericht al dan niet in gepersonaliseerde vorm:

Hallo naam/allen 

Normaliter schrijf ik mensen uit mijn adresboek niet zomaar aan voor goede doelen,
dit maal doe ik het maar even wel omdat ik het heel belangrijk vind.

Tussen 9 en 10 mei vind de wandeling omtrent de nacht van de vluchtelingen plaats,
ik wil dit mee maken en voelen. Hiervoor hoef ik zelf maar 40 kilometer af te leggen te voet,
betreffende vluchtelingen hadden en hebben een grotere loop afstand achter de rug.

ik wil de Zuid-Soedanese vluchtelingen een veilige thuishaven aanbieden,
daarvoor is veel geld en mankracht voor nodig.

Zuid-Soedan licht bom vol met landmijnen,
daar wil je gewoon niemand naar terug sturen.

Met behulp van de wandeltocht die tussen 9 en 10 mei plaats vind probeer ik zoveel mogelijk geld in te zamelen om betreffende landmijnen te kunnen gaan verwijderen,
daarnaast gun ik de Zuid-Soedanese vluchtelingen a second chance plat uitgedrukt.

Zonder landmijnen krijgt men namelijk de kans om een veilig en normaal leven te starten.
Steun mij en klik op http://www.nachtvandevluchteling.nl/klaaswoltinge voor meer informatie.

ik hoop op je/jullie ondersteuning,

Vriendelijke groet,

Klaas Woltinge

Vandaag ontving ik mijn eerste sponsoren waar ik uiteraard zeer blij mee ben en daarnaast kreeg ik ook veel succes wensen binnen met en zonder goede tips hoe ik de wandeling het beste goed zou kunnen gaan voorbereiden.

Naast dagelijks een extra wandeling nemen wil ik vanaf morgen ook van start gaan met een persoonlijke training bij Fantasticsports Hoogeveen.

Tevens een goed moment om veel te gaan netwerken wat men vast wel goed vind, tijdens het Cardio fitness circuit wat in groepsverband plaats vind schenkt men je ook veel persoonlijke aandacht waar iedereen bij is.

“Klaas”,”ik hoorde dat je deel wilt gaan nemen aan een wandeltocht van 40 kilometer”,”zou je daar iets meer over kunnen gaan vertellen?” Dan volgt mijn verhaal en misschien krijg ik nog wat pr vragen en of een succes wens.

2 vliegen in 1 klap, kans op extra sponsoren en daarnaast een goede fysieke voorbereiding op de wandeling. Zo nu en dan kreeg en zal ik vast ook nog wel vragen gaan krijgen in de vorm van kun jij dat wel aan met jou beperkingen?

Ja, ik kan en durf het aan en laat mij adviseren door deskundigen, ook mijn diƫtiste die mij persoonlijk goed kent via mijn huisarts en nu via de sportschool ga ik mee in gesprek voor de beste tips tijdens de wandeling. Het wordt dan dus echt een advies op maat omdat zij mij persoonlijk kent.

Het word bijvoorbeeld afgeraden om veel te snoepen, echt veel snoepen zal ik niet gaan doen tijdens de wandeling maar weet van mijzelf ook heel goed dat ik naast de volkoren boterham juist wel wat extra suiker nodig ben om niet van mijn stokkie te gaan.

Voor de mensen die mij (goed) kennen en twijfelen over mijn kunnen, ik liet en laat mij natuurlijk wel adviseren door professionals die op de hoogte zijn van mijn actuele gezondheidsconditie.

Het is aan mijzelf om vooraf wel voldoende te gaan trainen en zelfs daarin kan ik gelukkig wel voldoende support vinden.

Qua kleed gedrag moet ik nog even kiezen of ik nu mijn GroenLinks T-shirt ga aantrekken onder of over kleding afhankelijk van het weer, mijn CNV(j) Realisten shirt of iets anders.

Ik wil tijdens de wandeling niet teveel mee sleuren, een rugzak met voldoende voeding voor onderweg en water, iets gezonds te drinken et cetera.

Een button van een bedrijf en/of organisatie past natuurlijk wel op mijn rugzak, voor de zware momenten neem ik alleen mijn MP3 speler mee en overweeg zelfs mijn mobiel thuis te laten (ben ik nog niet over uit).