zaterdag 19 december 2009

Lastige blog

Wilders moet 20 Januari voorkomen wegens een politiek idee wat hijzelf binnen en buiten de kamer noemt, de Islam kritiek volgens zijn eigen zeggen.
Op 13.12.2009 was Wilders te gast bij Het Elfde Uur, normaliter hou ik er niet zo van om zulk soort ongein te herhalen maar dhr. Knevel was wel vrij correct bezig in zijn vraag stelling aldus mijn eigen opinie (zie deze link http://madbello.nl/?p=7661^o%29).

Wilders zelf is zijn eigen al behoorlijk aan het corrigeren, iedereen weet waarom hij met de Fitna film kwam, ook iedereen weet vanuit het nieuws & politiek24 waarbij je live debatten kunt volgen dat meneer (s)preekt over de ‘Kut’ Marokkanen en ‘lastige’ mensen uit Turkije.

Extra citaten die lijken op een Donald Duck verhaal laat ik even buiten wegen, wel vind ik het te ziek voor woorden dat hij op deze manier bezig is en schijnbaar mag blijfen!

- Islamieten komen niet alleen maar uit Turkije of Marokko meneer Wilders!

- Eerst het Islamitische geloof en daarbij de Koran volledig afkeuren, intussen wat later het lef in je donder halen om te beweren:”ik heb niets tegen de Islam” ???? “maar…”

De volgende opmerkingen schoten op mijn adres in het verkeerde keel gat.

1. Zijn uitlatingen omtrent een klein groepje mensen die afkomstig zijn uit een Moslim land, land onbekend maar toch (noem het maar Turk of Marokkaan grof uitgedrukt)
2. De linkse politici laten een hele hoop liggen wanneer het om vrouwen rechten gaat waar ze vroeger zo voor stonden, ik zou Wilders graag een kijkje in de keuken aanbieden binnen Groenlinks landelijk en regionaal. GroenLinks staat in zijn algemeenheid voor Woman on Top, zelfs binnen een aantal regio’s voor de aankomende verkiezingen wordt gepoogd om een om en om lijstje te creĆ«ren (vind ik persoonlijk vrij ver gaan, beoordeel liever op kwaliteit)
3. Zijn oproep aan heel Nederland te gaan demonstreren voor vrijheid van meningsuiting!

20 Januari zou ik graag mee doen aan zo’n demonstratie, echter iets anders dan dat Wilders voor ogen heeft. Denk hierbij aan een Moslim met een bordje in zijn/haar hand met de tekst:”ik ben voor vrijheid voor menings uiting”, “ik heb respect voor: Christen, Jood, heiden, Homo, Lesbo, Travo etc;”

Omgekeerd krijgt een ieder een soort gelijk bordje met zijn/haar grootste tegenpool aldus de woorden van Wilders. Een groep de bek snoeren of kwaad in het daglicht stellen kan ik niet tegen… Daarin wens ik ook wat correct tegengas te geven.

Wilders maakt dankbaar gebruik van de media aandacht die hij krijgen kan, het zou misschien dom kunnen zijn om 20 januari een tegen demonstratie te geven op dezelfde plaats.
Wel vermoed ik dat het handig kan zijn om een tegengeluid te gaan geven, niet tegen Wilders en al helemaal niet tegen de overwegend PVV stemmer.

Laat duidelijk zien dat een Christen het prima kan vinden met een Moslim, laat tevens zien dat een Moslim het heel gezellig kan hebben met iemand die sexueel anders geaard is.

Ergens heb ik er spijt van dat ik dit nu blog, heeft Wilders weer ff zijn aandacht, negatieve aandacht is immers ook aandacht! Anderzijds lijkt het mij leuk om met een stel PVV’ers in debat te gaan…

Niet alleen maar over religie, maar ieder probleem die er speelt
Inhoudelijk hier dus ook diep op in gaan…

Thema werk gelegenheid, trap iedere Moslim allochtoon maar het land uit, is niet echt debat waardig;)

woensdag 16 december 2009

Ik wordt ongeduldig,

Vanochtend was ik volledig bezet, had diverse afspraken staan.
Aan het eind van de ochtend kwam de monteur van de geiser ff langs voor de jaarlijkse controle beurt, zelf was ik zo vrij om te vragen of deze ook even naar de kraan in de doesch wilde kijken (wat niet zijn taak is). Gelukkig heeft hij hem gefixed voor mij.

Aangezien de kerst dagen voor de deur staan kreeg ik vanochtend weer diverse orders door, daarnaast heb ik een manier verzonnen om van 2010 financieel gezien een veel beter jaar voor mij te gaan maken. Mezelf voor diverse dingen geregistreerd, op andere adressen vrij veel informatie aangevraagd, begeeft mijn mail adres het.

Naast de bestellingen die ik al binnen had deze ochtend, zou ik er voor 16:00 zeker een paar bij krijgen, ik bestel zelf liever in 1x veel dan een paar keer een beetje.
Wanneer ik een bestelling invoer wil ik ook direct zien of mijn bestelling goed aangekomen is. Administratief is dat gemakkelijker, en ik kan direct zien of ik nog wat mis of incorrect is zodat ik het aanpassen kan.

Met al mijn @home/Ziggo Accounts kan ik nu niets, alle post die via @regiohoogeveen.eu automatisch doorverwezen wordt naar mijn @home adres komt nu ook niet aan.

Bezocht aan het eind van de middag de site van Ziggo zelf, probeerde online in te loggen. Mijn wachtwoord of gebruikersnaam scheen fout te zijn, pardon? Deze ken ik allemaal uit mijn hoofd.
Knopje help in drukken, gisteren kwam mijn storing voor wat reeds verholpen zou zijn, instructies om het op te lossen klik hier… LOL, niet gedaan natuurlijk want ik zou mijn wachtwoord moeten wijzigen en mijn mail ontvanger opnieuw moeten installeren…

Verstandig ging ik maar bellen naar een 0900- nummer, 4 x een keuze gemaakt, toets uw postcode in.. gedaan. Gaat de vraag over tv toets 1, gaat de vraag over toegang tot het internet toets 2, gaat uw vraag over ruis op de tv toets 3 etc; Gokte toen maar wederom op 2 en vervolgens op het mail getal. Doe niets aan uw mail instellingen en wijzig niets, er is een storing, we proberen dit zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Tijd is geld en bij een aantal adressen die belangrijk voor mij zijn kan ik prima mijn mail adres wijzigen, maar mag dat alleen maar doen door op een bevestigings knop te drukken die aan mij verzonden wordt…

Heb morgen wel wat afspraken staan waarbij ik vooraf de mails wel gelezen wil hebben.