donderdag 18 maart 2010

Domein namen nuttig benutten

Al enkele jaren ben ik in het bezit van RegioHoogeveen.EU, wilde er destijds een soort van nieuws site van gaan maken die gelijk is aan RegioHoogeveen.nl + daarbij aandacht voor winkels en uitgaansgelegenheden. Destijds was ik al actief met internet marketing, iemand die bijvoorbeeld dankzij mijn site iets bij de Dixons zou bestellen zou ik een paar cent aan verdienen. Pleur er een nieuws forum bij & misschien kun je domein verkopen wanneer het een hit word.

Niet gebeurd, zou ik ook niet willen, Dinsdag ochtend vond ik in 1x wel dat ik het domein anders moest gaan inzetten dan dat ik tot nog toe deed.. De site gebruikte ik voor kopen met korting, verkoop geuren, schoonmaakmiddelen etc;, GroenLinks promotie en daarnaast weer kleine promoties die ik ook belangrijk vond.

Ik weet heel goed wat ik met RegioHoogeveen.EU wil, RegioHoogeveen.EU mag Hoogeveen duidelijk op de kaart zetten! Wat is er te doen en wat is er te koop?
Welk nieuws speelt er in Hoogeveen en omgeving?
Hoe zit het met de politiek binnen Hoogeveen?
Wat houd mijzelf bezig binnen Hoogeveen en waar ben ik mee bezig?

Het doel van de site?

- Informatie verstrekken over Hoogeveen, wat is er te doen? Hoe ziet de geschiedenis eruit? Waar kun je terecht?
- politiek dichter bij de burger brengen
- stukje reclame maken voor mijzelf natuurlijk, in de ruimste zin van het woord.

Nu nog een leuke lay-out en indeling verzinnen, wanneer men de site bezoekt hoop ik dat men op de site blijft en telkens van daaruit bezoekt wat men bezoeken wil.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten