zondag 12 mei 2019

Weekend, even de stoorzenders uit geschakeld!


Ben nu wel even blij dat het weer weekend is, deurbellen en telefoons uit. Administratief wil ik het een en ander goed gaan uitzoeken en anders organiseren. O.a. mijn gas en licht verbruik, bespaar ik nu een ruime 30,-- per maand op, dat wens ik niet zo te houden, maak daar liever 15,-- per maand van.

Vanuit het Gehandicaptenplatform Hoogeveen heb ik ook nog een slogan mee gekregen, die ik veel en vaak op sociale media dien te gaan delen, gelukkig zal dat klusje mijzelf maar iets van 15a 20 minuten gaan duren in totaliteit.

Heb ook nog diverse mailings in mijn postvak in staan waar ik heel snel op dien te gaan reageren, o.a. vanuit GroenLinks Hoogeveen moet nog het een en ander doorgestuurd gaan worden of zo snel als mogelijk, beantwoord gaan worden.

Onder mijn tafel in de woonkamer liggen ook nog diverse bestuurskundige en overige (studie) boeken, die ik op Marktplaats wil gaan plaatsen, dat ga ik nu even niet doen, mede door een nieuwe NF tumor op mijn linker bil, ben ik wat scheef gaan zitten, weet nu wel heel goed waar mijn onderrug en linker helft van mijn ribbenkast zit…

Heb ook een aantal aan huishoudelijke schoonmaak artikelen in huis liggen, waar ik graag van af wil, dat deel ben ik van plan om met extra korting te gaan verkopen. Hoef mij dus niet te gaan vervelen…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten