vrijdag 27 november 2009

27e GroenLinks Congres, wel vroeg op

Morgen ga ik naar het 27e GroenLinks congres, Zin in de Toekomst & Groen Werkt. Nu heb ik wel eens de vervelende gewoonte om alles op het laatste moment te doen. Deze week kwamen er allerlei tussendoortjes bij & voor mezelf ben ik 1 klein stapje verder omtrent het cannabis gebeuren waarover ik geblogged heb (blog volgt). Kort samen gevat, de was droogt nu op de verwarming, de batterijen van de camera zitten aan de lader en denk vlot ff na waar mijn netwerk kaart & cd rom van mijn craptop licht;) (k pak de trein van 7:03 of 7:40 v.a. Hoogeveen)

Zelf heb ik wel veel zin aan het congres, de ochtend vanuit het netwerk Chronisch zieken & Lichamelijk Gehandicapten verkennen hoe alles werkt etc; Zelf noem ik het een beetje gluren bij de buren waar ik groot voorstander van ben (hoe gaat alles binnen diverse werkgroepen, kunnen we van elkaar leren).

De middag vind het congres plaats, in het congres boek heb ik zo her en der wat aantekeningen gemaakt voor mijzelf als geheugensteuntje of kanttekeningen. Op de laatste bladzijde heb ik voor mijn gemak alle pagina nummers genoteerd per onderdeel. Dan ben ik voor mezelf iig goed voorbereid.

Tijdens het congres kan ik ook gaan bloggen, er zijn ook voldoende voorzieningen om het werkelijk te realiseren met bijvoorbeeld mijn oude ‘kast’. Wanneer dat niet lukt, is er altijd nog de optie om ff gebruik te maken van een laptop van een ander;) (kracht van GroenLinks hé)

Belooft voor mezelf een leuke en ook leerzame dag te worden, contacten leggen en ideeën uitwisselen ben ik groot voorstander van… Dat gebeurd ook tijdens een congres…

Congres gangers,

Tot morgen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten