zaterdag 19 december 2009

Lastige blog

Wilders moet 20 Januari voorkomen wegens een politiek idee wat hijzelf binnen en buiten de kamer noemt, de Islam kritiek volgens zijn eigen zeggen.
Op 13.12.2009 was Wilders te gast bij Het Elfde Uur, normaliter hou ik er niet zo van om zulk soort ongein te herhalen maar dhr. Knevel was wel vrij correct bezig in zijn vraag stelling aldus mijn eigen opinie (zie deze link http://madbello.nl/?p=7661^o%29).

Wilders zelf is zijn eigen al behoorlijk aan het corrigeren, iedereen weet waarom hij met de Fitna film kwam, ook iedereen weet vanuit het nieuws & politiek24 waarbij je live debatten kunt volgen dat meneer (s)preekt over de ‘Kut’ Marokkanen en ‘lastige’ mensen uit Turkije.

Extra citaten die lijken op een Donald Duck verhaal laat ik even buiten wegen, wel vind ik het te ziek voor woorden dat hij op deze manier bezig is en schijnbaar mag blijfen!

- Islamieten komen niet alleen maar uit Turkije of Marokko meneer Wilders!

- Eerst het Islamitische geloof en daarbij de Koran volledig afkeuren, intussen wat later het lef in je donder halen om te beweren:”ik heb niets tegen de Islam” ???? “maar…”

De volgende opmerkingen schoten op mijn adres in het verkeerde keel gat.

1. Zijn uitlatingen omtrent een klein groepje mensen die afkomstig zijn uit een Moslim land, land onbekend maar toch (noem het maar Turk of Marokkaan grof uitgedrukt)
2. De linkse politici laten een hele hoop liggen wanneer het om vrouwen rechten gaat waar ze vroeger zo voor stonden, ik zou Wilders graag een kijkje in de keuken aanbieden binnen Groenlinks landelijk en regionaal. GroenLinks staat in zijn algemeenheid voor Woman on Top, zelfs binnen een aantal regio’s voor de aankomende verkiezingen wordt gepoogd om een om en om lijstje te creĆ«ren (vind ik persoonlijk vrij ver gaan, beoordeel liever op kwaliteit)
3. Zijn oproep aan heel Nederland te gaan demonstreren voor vrijheid van meningsuiting!

20 Januari zou ik graag mee doen aan zo’n demonstratie, echter iets anders dan dat Wilders voor ogen heeft. Denk hierbij aan een Moslim met een bordje in zijn/haar hand met de tekst:”ik ben voor vrijheid voor menings uiting”, “ik heb respect voor: Christen, Jood, heiden, Homo, Lesbo, Travo etc;”

Omgekeerd krijgt een ieder een soort gelijk bordje met zijn/haar grootste tegenpool aldus de woorden van Wilders. Een groep de bek snoeren of kwaad in het daglicht stellen kan ik niet tegen… Daarin wens ik ook wat correct tegengas te geven.

Wilders maakt dankbaar gebruik van de media aandacht die hij krijgen kan, het zou misschien dom kunnen zijn om 20 januari een tegen demonstratie te geven op dezelfde plaats.
Wel vermoed ik dat het handig kan zijn om een tegengeluid te gaan geven, niet tegen Wilders en al helemaal niet tegen de overwegend PVV stemmer.

Laat duidelijk zien dat een Christen het prima kan vinden met een Moslim, laat tevens zien dat een Moslim het heel gezellig kan hebben met iemand die sexueel anders geaard is.

Ergens heb ik er spijt van dat ik dit nu blog, heeft Wilders weer ff zijn aandacht, negatieve aandacht is immers ook aandacht! Anderzijds lijkt het mij leuk om met een stel PVV’ers in debat te gaan…

Niet alleen maar over religie, maar ieder probleem die er speelt
Inhoudelijk hier dus ook diep op in gaan…

Thema werk gelegenheid, trap iedere Moslim allochtoon maar het land uit, is niet echt debat waardig;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten