maandag 7 december 2009

saved by the bell

Soms heb ik echt een engeltje op mijn schouder, vandaag was er zo een.
Morgen pak ik een trein rit naar den Haag, (40,90)
Mijn WAJONG uitkering wordt telkens gestort tussen de 12e en 14e van de maand, ben dus ook gewend dat ik tussen de 5e en 12e van elke maand niet pinnen kan.

De November maand was voor mij dit maal iets duurder uitgevallen waardoor ik meer uitgaven had (gestolen fietsen, extra trein ritten etc; )

Had mij voor genomen deze week alvast 100 Euro te gaan pinnen, mede door tijd nood was ik er niet aan toe gekomen, daarnaast hou ik er niet van om in bezit te zijn van contant geld.

Tegen 19:00 schoot mij te binnen dat ik nog even naar de winkel moest, plee papier was bijna op (daarmee zou ik het niet redden tot donderdag aanstaande), bolletjes mee nemen naar den Haag is tevens makkelijker dan broodjes.

Totaal rekening werd 27 Euro, doe er maar 50 Euro extra bij vroeg ik…
2x geprobeerd te pinnen, lukte echter niet.
Verzocht toen om mij de boodschappen te laten betalen d.m.v. pinpas, dat lukte wel! Sterker nog, deze nicotine verslaafde kon elders in de shop ook nog een pakje klare sigaretten kopen plus een pakje shag, blanke mascotte vloei en 2 aanstekers…

Bij thuis komst meteen 300,-- Euries over gepomt van mijn spaar rekening naar lopende rekening… k zou een mooie flater slaan wanneer mijn pin pas morgen niet werkt…
(dan zou ik zwart moeten gaan reizen)

Engeltje bedankt…
We zijn vlot van begrip;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten