woensdag 2 maart 2011

Kiezers bedankt

Afgelopen paar maand en zeker weken had ik net als velen met mij het vrij druk omtrent de provinciale verkiezingen. Binnen GroenLinks kwam de Kunduz missie er ook nog bij wat er toe leide dat niet alle neuzen dezelfde richting in stonden naar mijn idee, dit zag er gelukkig al positiever uit sinds het afgelopen GroenLinks congres.

Zelf had ik veel goede gesprekken gehad met mede GroenLinksers, overwegend GroenLinksers, zwevende kiezers en zelfs PVV’ers. Het leukste was wanneer ik met mensen in gesprek ging en vroeg wat zij zelf echt belangrijk vonden toch uitkwamen bij o.a. GroenLinks.

Ben zelf heel blij met de uitslag voor GroenLinks, GroenLinks staat procentueel gezien op winst maar heeft net niet 1 zetel winst zover ik de verdeling nu zie.

Alle mensen die actief hebben lopen flyeren, reclame hebben gemaakt voor GroenLinks binnen kennissen en vriendenkring en ook digitaal actief waren ten gunste van GroenLinks, niet te vergeten de mensen die de moeite hebben genomen om naar de stembus te gaan en op GroenLinks gestemd hebben.

Van mijn kant uit wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten