woensdag 16 februari 2011

Soms ben ik echt een bofkont

Vanaf Januari had ik al een behoorlijk volle agenda en zeker de laatste paar weken was deze nog een beetje voller gemaakt, dit varieerde gewoon van nieuw jaar's borrels van diverse organisaties, stichtingen en netwerken waarbij ik actief betrokken ben tot aan verjaardagen en zakelijke afspraken.

Moet hierin mijzelf niet vergeten, klus nog steeds vrij langzaam in mijn ‘nieuwe’ woning om er een droom paleis van te maken en timmer veel harder aan de weg om een eigen inkomen te genereren d.m.v. netwerk marketing.

Zeker met oog op de toekomst mag dat allemaal wel even wat sneller gebeuren, mensen die mijn columns veel lezen weten dat ik een WAJONGER ben die werkloos thuis zit en niet bijgeschoold kan worden omdat deze ooit al een scholing ontvangen had op kosten van het UWV.

Deze week en komende week zit ik ook bom vol met afspraken waarvan er een aantal heel ongunstig uit komen… Dinsdag aanstaande krijg ik bij mij thuis een nieuw intercom systeem, had vooraf laten weten dat ik dan niet thuis kon zijn omdat ik overdag werken moest en vroeg van huis zou vertrekken… Nu komen ze dus ergens v.a 6:30/7:00 en maken de boel deels in orde.. Tegen 8:30 vertrek ik naar mijn ‘werk’ waarvan ik tegen 16:00 vrij krijg en moet zien te verzinnen hoe ik om 16:30 thuis kan zijn om het bedrijf die de intercom aanlegt de klus af te laten maken… Vlot eten want de avond ben ik ook bezet voor een bespreking.

Gewoon hele domme pech maar zo kunnen dingen lopen, komende dagen heb ik meer van die dubbele afspraken staan waar ook lelijke tijd gaten tussen zitten..

Het leuke deel: Vrijdagavond aanstaande zou ik een kort weekendje naar vrienden in Rotterdam vertrekken, op het laatste moment kreeg ik door dat ik Donderdag of Vrijdag aanstaande ook een training kon volgen van GroenLinks.. Mocht zelf ff kiezen wanneer.

Optie 1: de Donderdag avond, niet haalbaar deze week voor mezelf
Optie 2: de Vrijdag na middag, yes perfect! Enkeltje Hoogeveen – Utrecht, enkeltje Utrecht – Rotterdam en met een Kruidvat kaart weer naar Hoogeveen!!!

Ben zelf volledig afhankelijk van het openbaar vervoer en zit nog al krap bij kas, reis wel heel veel met de trein… Dit is typisch een goed voorbeeld van een ‘Geluk bij een Ongeluk’.

Besef mijn eigen meteen waarom ik een GroenLinkser ben in hard en nieren ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten