zondag 15 april 2012

Zomaar wat nadenkstof ;-)

Recentelijk was ik van plan om een blogje te gaan schrijven die ik aan mijn Twitter vrienden op @klaas_woltinge nog steeds verschuldigd ben, bij deze dus in net iets in een andere vorm.

Afgelopen dagen en weken had ik het vrij druk op mijn adres, zelf poog ik bij deze de blog in dezelfde strekking toch op te schrijven wat helaas niet meer helemaal haalbaar is er vanuit gaande dat deze blog op afgelopen Woensdag geschreven zou zijn.

Mijn agenda stond en staat vrij vol tot minimaal maandag 16 April.

Op volgorde:

Afgelopen woensdagavond zou ik in Utrecht zitten vanuit het GroenLinks Netwerk Chronisch Zieken en Gehandicapten, waarbij ik zelf ook wat nieuwe last minute actueeljes had willen vermelden.

Afgelopen vrijdagmiddag had ik de hele middag een overleg met de voorzitter van de Zonnebloem Hoogeveen, om de laatste puntjes op de i te zetten omtrent mijn penningmeesterschap en wat onze toekomst doelen exact zijn.

Gisteren zat o.a. ikzelf in Assen:”basis cursus voor nieuwe bestuursleden”, blog volgt misschien nog, heb weer een certificaat binnen ;-)

Wees daarin eens “realistisch”, op vrijwillige basis schijn ik ondanks mijn ziektebeeld best veel te willen en kunnen!

Wat wil men nu met een Nieuwe Wet Werken Naar Vermogen gaan bereiken?

Precies waar ik heel bang voor was en nu zeker ben, ikzelf (op volgorde) kon veel, wilde veel, als Wajonger, werd in mijn verleden misschien een beetje in de steek gelaten maar zoals de trouwe lezer weet knok ik zelf gewoon door!

Wanneer men akkoord gaat met de Nieuwe Wet Werken Naar Vermogen, krijgen alle nieuwe zogenaamde arbeidsgehandicapten een enkeltje naar huis!

Dit kan en mag niet gebeuren aldus mijn eigen zeggen, neem mijzelf als klein voorbeeldje, wanneer de Nieuwe Wet Werken Naar Vermogen er door gedrukt gaat worden, worden zeker de zogenaamde:”nieuwe Wajongeren achter de geraniums gedrukt!” zover het met de oude regeling al niet een beetje gebeurde.

Dat was en is aldus mijn eigen mening om daar iets mee te doen

Reden voor o.a. mijzelf maandag aanstaande (16 April tussen 11:00 en 14:00) op het Plein Den Haag aanwezig te zijn vanuit de Realisten, een deel van het thema wat wij naar voren proberen te brengen zal met eenzame opsluiting te maken hebben, zelf hoop ik dat naast diverse kamerleden het ook goed opgepikt zal worden door diverse media.

Vanuit diverse kamerleden kunnen wij al op steun rekenen tijdens deze actie, bent u zelf nu ook een Wajonger of zal u veel te maken gaan krijgen met de Nieuwe Wet Werken naar Vermogen hoop ik u graag te begroeten in Den Haag Op het Plein voor het standbeeld.

Zie ook http://www.cnvjongeren.nl/nc/actueel/nieuws/jongeren-nieuws/nieuws-details/article/16-april-actie-in-denhaag.html

Op deze blog volgt er zeker een vervolg!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten