donderdag 5 februari 2015

Zou Hootsuite de oplossing kunnen zijn?Vanaf gisteravond heb ik mijzelf aangemeld voor Hootsuite, een handige Client applicatie waarmee ik veel eenvoudiger mijn sociaalmedia accounts zou kunnen gaan beheren (Facebook, Twitter, Goole+ et cetera). Hootsuite is een webapplicatie, dus je bent geen extra software nodig op je pc om er mee aan de slag te kunnen.

Het uittesten hoe Hootsuite exact werkt doe ik het nog even rustig aan mee maar voor mijzelf heeft Hootsuite een groot voordeel, het zou mijzelf wat extra vrije tijd kunnen gaan opleveren. Binnen de Zonnebloem Hoogeveen en het Gehandicaptenplatform Hoogeveen was en ben ik deels verantwoordelijk voor het digitale deel.

Zelf zou ik dagelijks mijn mail kunnen controleren en gaan uitzoeken als ik vanuit de Zonnebloem en\of het gehandicaptenplatform Hoogeveen nog iets zou willen\moeten delen, er maar een ‘uurtje’ per week aandacht aan besteden zou al in tijd kunnen schelen zover ik de functies van Hootuite denk te kennen.

Speciale vergaderdata, themabijeenkomst en\of aankondigen van gezellige dagen staan gewoon in de agenda. Van beide genoemden weet ik op hoofdlijnen hoe de komende 14 dagen eruit zullen gaan zien en vanaf wanneer ik wat exact bekend zou mogen gaan maken.

Op bijvoorbeeld de donderdagen wens ik daar geen aandacht en tijd voor vrij te maken als dat even niet hoeft, heb ook wel eens een vol weekje waardoor ik er zelf te weinig aandacht aan schenk.

Voor mijzelf zou het in dit voorbeeld het handigste gaan werken wanneer ik er op een woensdag of vrijdagochtend voor zal gaan zitten, alles wat ik wens te gaan bloggen en of gaan tweeten voer ik vooraf gewoon in en per tweet en\of blog vink ik aan waar, wanneer en hoe laat deze berichten moeten gaan worden en de rest gebeurd dan gewoon vanzelf zelfs wanneer ik gewoon een weekje vakantie houd.

Zodra ik exact weet hoe Hoodsuite werkt ga ik kiezen waarvoor ik deze het best zou kunnen gaan gebruiken en in hoeverre, leuke puzzel dus ;-)   

1 opmerking: