maandag 10 augustus 2015

Verstandig tweets inplannen?

Een hele goedemiddag wereld en een fijne dag #middaggroet

Door een dom foutje van mijzelf zal het mij vanmiddag niet gaan lukken om de sportschool te gaan bezoeken vrees ik. Draai nu gewoon mijn plannen van vandaag en morgen met elkaar om.

Ben tevens bezig om al ‘mijn’ Twitteraccounts beter te gaan organiseren, dat valt nog al vies tegen. Poog een lijstje met standaard tweets te schrijven die ik per account vooraf kan inplannen maar betreffende tweets moeten uiteraard wel bij het betreffende account passen.

Kom nu nog niet veel verder dan de goede morgen, middag, avond en welterusten versies.

Standaard marketing tweets inplannen werkt weel heel anders dan tweetis inplannen voor de Zonnebloem Hoogeveen of het Gehandicaptenplatform Hoogeveen.

Voor bijvoorbeeld bovengenoemde accounts wens ik vooraf al wel meerdere tweets te gaan inplannen, het mogen echter weer geen spam accounts gaan worden of een lopende ratel band die iedere dag hetzelfde zegt.

Naast mijn eigen persoonlijke twitter adres waarvoor ik geen tweets hoef in te plannen heb ik ook nog een 2e account vrij staan die heel veel Groen wil gaan promoten in het Engels.

Weet nog niet exact hoe, zal daarop gaan tweeten op persoonlijke titel en daar veel GroenLinks thema’s en Greenpeace dingen gaan delen. Momenteel gebruik ik dat account heel zelden wanneer ik een actie vanuit het nieuws mee krijg.

Zal hier voorlopig nog niet zo veel mee gaan doen, moet eerst mijn Engelse taal beheersing wat gaan opvoeren en het lijkt mijzelf ook niet handig om met totaal verschillende ‘dingen’ bezig te zijn die ik allen stuk voor stuk met deels verschillende doelen wens in te gaan zetten.

Moet nu dus goed nadenken over het beste beleid per account, mijn privé account zit gekoppeld aan diverse media en blijkt daar ook redelijk sterk te staan. Wens dat niet te verknallen door mijn marketing account daar op dezelfde wijze aan te gaan kopellen.

Klaas Woltinge was en is intussen een bekende bij Radio 1, de Metro en de Spits, met name laatste 2 genoemden zet ik dus ook alleen maar in wanneer er binnen GroenLinks een thema heel actueel is waar ik zelf ook veel affiniteit mee heb of bijvoorbeeld wat vakbond’s gebeuren.

Best wel een saai klusje nu nog ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten