dinsdag 8 december 2015

Ik ga op reis en neem mee…
Tussen vanmiddag en vanavond heb ik diverse afspraken staan, vanuit het Gehandicaptenplatform krijgen wij eerst een rondleiding bij AC de Venne (de Noorderbrug).

Deels ken ik die locatie wel, had er immers tot aan 2006 gewerkt, nadien bezocht ik betreffende locatie nog wel eens op (deels uit interesse en anderzijds om stemmen of handtekeningen te scoren tijdens actie momenten).

Later op de middag wordt Bij aan ons gepresenteerd, het nieuwe Hoogeveense bus vervoer. Hier hoort uiteraard ook een rondje Hoogeveen bij met de nieuwe bus, pen en papier mogen dus mee (positieve en of negatieve puntjes registreren vanuit het oogpunt van iemand met een beperking).

Ter afsluiting zullen wij als platform zijnde alvast het jaar gaan afsluiten met een etentje, heerlijk Chinezen (mijn favoriete eten).

Voor een deel zou ik mijn GroenLinks tas mee kunnen nemen, daar zaten en zitten altijd mijn vergader spullen in + wat extraatjes (Volkspetitie Red de Zorg materiaal als voorbeeld). Anderzijds heb ik er ook niet zo’n trek in om teveel mee te sleuren.

Bij AC de Venne hoef ik vanuit het Gehandicaptenplatform toch geen GroenLinks te gaan promoten, anderzijds kan het ook geen kwaad om aan je achterban te laten merken dat je er nog steeds bent ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten