maandag 1 februari 2016

Wat te doen op een belabberde maandag?Sinds gisterochtend kampte en kamp ik nog steeds met een behoorlijke loopneus, als roker zijnde proefde ik de smaak van het tabak niet eens + het gekietel op de longen. Afgelopen zaterdag had ik niet de behoefte om alleen voor extra shag naar de winkel te gaan.

Had en heb nu alleen nog maar wat gruis in huis, na mijn 2e shaggie van vanochtend en ik nog steeds niet de heerlijke smaak en het gevoel wat erbij hoort naar boven kon toveren heb ik besloten om per vandaag te gaan stoppen met roken.

Vanmiddag had ik om 14:00 wederom een afspraak staan met Reys tandtechniek, binnen daar werkt wel leuk personeel. Tijdens de laatste paar afspraken was ik daar telkens lopend op een bijzondere wijze beland.

De vaste deskundige die mij altijd hielp is voorlopig even uit de running, een vriendelijke dame neemt op mijn adres zijn rol over. Tijdens en bij afsluiting van de behandeling volgden er nog enkele goede gesprekken met deels een stukje voorlichting omtrent de behandeling van volgende week.

Bijna bij afsluiting deed ik navraag of het wel nodig zou zijn om iedere keer mijn proefprothese mee te nemen, hierop antwoordde zij nee maar wou deze wel meteen even zien ;-)

Zij deed meteen navraag of ik de kleur wel mooi vond, zij namelijk niet helemaal. Liet aan haar weten dat ik ook niet echt gelukkig was de huidige kleuren, wij gingen onderling even een beetje puzzelen naar alternatieven en vonden de B2 kleur veel beter bij mijzelf passen.

Volgende week krijg ik een soort van proefgebit in waarbij de kaaklijn telkens een beetje wordt bijgesteld, op dat moment moet ik ook gaan aangeven of ik mijn eigen vertrouwde glimlach terug zal gaan zien. Direct met de juiste kleuren aan de slag gaan scheelt tijd toch?

Aanstaande donderdag ochtend ontvang ik een kapster op mijn thuis adres, handig moment voor mijzelf om daarna meteen al wat te gaan Photoshoppen.

Bij de een na laatste of laatste afspraak bij Reys tandtechniek ligt er misschien wel een kansje voor mijzelf om wat sponsoren te gaan werven informeel\formeel ;-)   

In mijn agenda zie ik nu al meerdere dagen die heel gunstig samen vallen omtrent de wandeltrainingen. Op maandag de 8e heb ik op tijd een afspraak staan bij Reys tandtechniek, aan het begin van de avond wordt ik verwacht bij het landelijke bureau van GroenLinks.

In totaliteit zal ik dus ook een leuke wandeling kunnen gaan verwachten, zodra ik vanuit het landelijke bureau weer in Hoogeveen aan kom, zal ik uiteraard te voet naar huis gaan.

https://nachtvandevluchteling.nl/klaaswoltinge

Geen opmerkingen:

Een reactie posten