dinsdag 27 juli 2010

Contracten dag en papier dag

Afgelopen Maandag had ik besloten eens een dagje niet bereikbaar te zijn, best wel lekker voelde dat! Aan het begin van de avond had ik mijn mobiel maar wel weer aan gezet om te controleren of ik geen belangrijke oproepen gemist had, een voicemail bericht kun je immers na luisteren wanneer je zelf zin hebt.

1x Gebeld door een telefoon aanbieder waar ik zelf ook geld mee kan verdienen door goedkoop bellen en handelingen in de richting van netwerk marketing.. Zoals afgesproken zou ik hierover terug gebeld worden en gister gaf ik aan om van het voorstel af te zien omdat ik mijzelf er voor aan zie hen product niet te willen/kunnen verkopen. Wel bewaren wij elkaars adressen voor het geval 1 van ons tweeën tegen een leuk concept aanlopen of dat 1 van ons tweeën terug wil komen op een voorstel die ooit gedaan is.
Contacten vast houden is nooit verkeerd.

Mijn tandarts had mij ook gebeld, ik ben toe aan een prothese, deze had mij toe gezegd een machtiging aan te vragen bij mijn verzekeraar, daarbij was ik deze al voor en melde 25% moet ik waarschijnlijk zelf betalen… Kan ik deze aan u in termijnen betalen?
25% van 1305,30 is 326,325 maakt 326,33 en zoveel geld heb ik niet.
Dit zou geen probleem zijn, 25 Euro per maand betalen zonder rente te betalen kon ook volgens zeggen. Dit bleek weer niet te kloppen omdat ik de resterende 25% rechtstreeks aan mijn verzekeraar dien te betalen en daar dus weer wat nieuwe afspraken over maken.

Tevens contact gehad met 1 van mijn concurrenten, vrij nuttig om eerlijk te wezen. We verkopen immers verschillende producten waarvan er 1 soort gelijk is.. Nieuwe contacten leggen is nooit verkeerd. Hebben we nu weinig of minder aan elkaar, later misschien wel.
We zijn beiden niet vies van netwerk marketing, zelf ben ik er al vrij lang in bezig op diverse terreinen waarvan er 2 heel belangrijk voor mij zijn.

Als klap op de vuurpijl kreeg ik een mailtje van 1 van mijn collega’s die mij intussen goed kent en daarmee ook rekening houd met mijn persoonlijke situatie.
Voor de verandering eens geen MLM systeem maar wel een plan die heel goed in elkaar steekt en mij nu, maar vooral in de toekomst misschien net even 1 malig tegemoet kan komen.

Moraal van het verhaal:

Leer je netwerk kennen, naast dat je voor jezelf weet waar je goed in bent zou een ander dit ook wel kunnen weten, met een beetje geluk verteld een ander die kwaliteit van jou ook weer aan een ander door, en dat kun je heeeel ruim opvatten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten