donderdag 12 augustus 2010

Blog voer genoeg, nu nog opschrijven ;)

Al een poosje heb ik een blog stilte, eigenlijk best wel vervelend want met vrienden en kennissen heb ik periodiek heftige discussies over politiek en de maatschappij van hier en nu. Thema’s ontbreekt het niet aan van mijn kant uit, ik wil o.a. een forse blog gaan schrijven over uitkeringen en de WAJONG regeling, daarnaast een blog over de plannen van de VVD om de eigenbijdrage van de zorg te gaan verdubbelen en vermoedelijk bepaalde medicatie uit het pakket te halen of goedkoper in te kopen..

Schrijf-voer ontbreekt het niet aan van mijn kant uit.. Om een of andere reden krijg ik het nu gewoon niet leuk op papier. Ter afsluiting wil ik nog een komische blog gaan schrijven over normen en waarden met een knipoog naar de onfatsoenlijke Nederlander..

Genoemde thema’s blijven door mijn hoofd spoken en in spraak heb ik het er veel over, ik denk dat ik binnenkort even een paar dagen op vakantie ga om nog meer inspiratie op te doen. (Culturele benefiet week 17-22 Augustus) 19, 20 en 21 Augustus spreken mij wel behoorlijk aan.

Hoe kan het ook anders ;)

Het hele gebeuren word mede mogelijk gemaakt door Stichting Groene Vrienden van ThyenCamp, diverse artiesten en ThyenCamp

Geen opmerkingen:

Een reactie posten