maandag 23 augustus 2010

Logeren met 2 vrouwen in 1 tent

Al een poosje terug tipte Harry Loco mij over een benefiet week te Hooghalen die plaats zou vinden tussen 17 en 21 Augustus op camping ThyEnCamp. Financieel gezien zat er voor mij dit jaar geen vakantie in, maar het idee achter de ideologie van de camping sprak mij wel behoorlijk aan..

Het programma had ik goed door genomen, 19, 20 en 21 Augustus spraken mij het meest aan.. Tussen 16 en 18 Augustus had ik wel zoveel privé afspraken staan, dat ik een aantal klusjes must do had doorgeschoven naar Donderdag de 19e.

Vrijdag de 20e had ik voor mijzelf een naar maar tegelijkertijd ook een positief gevoel, wilde immers het Droomconcert van Harry Loco, met daarbij een dichter en kunst schilderaares absoluut niet missen.. Een dag later zou er om 10:00 een Natuurwandeling plaatsvinden die ik ook niet over wilde slaan..

Donderdag avond de 26e controleerde ik nogmaals hoe ik met het openbaar vervoer de camping benaderen zou kunnen, de reis tijd bleek best lang te zijn voor wat ik gewent was? Hoe kan dat? Logies, je kan van station Hoogeveen Naar Assen gaan en van daaruit 9 kilometer lopen wanneer je het goedkoop wil doen? of je reist met de trein v.a. Hoogeveen naar Beilen, van daaruit pak je de bus naar het centrum van Hooghalen wat op een ruime 4 kilometer afstand ligt van de camping ligt waar ik naartoe wilde gaan.

De heen reis zou geen probleem zijn, bussen reiden dan wel en kon altijd een uur eerder vertrekken om lopend de camping te vinden vanaf het centrum te Hooghalen..

Hoe zou ik alleen terug komen?
Bij latere berichtgeving zou het concert duren van 21:00 tot 23:00, de laatste trein van Assen naar Hoogeveen vertrok om 23:49 en die van Beilen naar Hoogeveen wat later.

Zelf vroeg ik houterig bij Paul, kan ik niet met iemand mee liften naar het station waar ik moest zijn voor 0:00, dat was snel geregeld. Vervolg vraag was meteen:"hoe bereik ik de camping morgen ochtend voor 10:00?" Er werden wat reis afspraken gemaakt maar die werden meteen ook heel vlot geannuleerd..

Er werd de vraag gesteld, bij wie kan Klaas overnachten?
2 dames meteen, wij hebben ruimte over in de tent, dus bij ons kan hij blijven slapen!
Iemand anders merkte op, dat er ook nog een luchtbed over was, daarop zou ik wel kunnen liggen!
Vervolgens kwam er een jonge knaap op mij afstappen met een deken, met de mededeling dat ik die wel even lenen mocht...

K stond toen al ff te kijken, zo kan het dus ook...
Aan mij werd voor de grap gevraagd, durf je wel met 2 vrouwen in 1 tent te slapen, waarmee ik geen problemen had.
Bij de opbouw van het extra deel van de tent was de rechter helft van de tent voor de 2 vrouwen, het midden stuk bagage deel en in en uitstap hoek waar je bijvoorbeeld ff je schoenen aan en uit kan trekken + troepjes achter laat om koffie te zetten en ga zo maar door..

Het luchtbed die ik lenen kon plus deken lagen keurig netjes in het midden van de tent, was die avond wel vrij diep in gesprek geraakt met iemand dat het eens 3:30 werd voordat we arriveerden bij de tent bij de tent waar ik verbleef...

Dit gebeurde met een heel klein zaklampje wat weinig licht gaf, ik vertelde ik lig links, trok deels de rits verder open.. Niet doen jo, daar slaapt iemand.. (werd mij verteld).

Ben gaan liggen op het midden vlak, bleef wel gluren naar het linker deel van de tent, daar lag echt niemand volgens mij maar durfde zelf niet het opgeblazen matras te verplaatsen naar het linker tent hok.. t was immers stikke donker, misschien paste het matras wel niet door de deur opening?

Tegelijkertijd dacht ik, ships nu lig ik wel behoorlijk in de weg, ik blokkeer de 2 uitgangen van beide dames ;) k lag tussen de regels door een beetje in een deuk ;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten